Flerdagarspaket

Vi har satt samman flera förslag på paket som innehåller olika typer av aktiviteter och övernattningar, vi känner oss självsäkra nog att säga att vi har något som passar alla.

Självklart har du möjligheten att utifrån egna önskemål få ett specialkomponerat paket, kontakta oss så skräddarsyr vi efter era behov.

CYKLA – VANDRA – PADDLA

Detta är en tur som passar både nybörjaren som inte sovit och lagat mat ute på egen hand tidigare som den mer rutinerade friluftaren som vill göra en lite bekvämare tur. Vi gör all planering och inköp av mat, packar med allt som behövs för övernattning och matlagning utomhus. Vill ni ha det extra tryggt kan ni välja till en guide som följer med hela eller delar av turen. Övernattning sker i vindskydd eller tält.

CYKEl VANDRING PADDLA

VANDRING KRING ULRICEHAMN

Vandring på tre av ulricehamns finaste vandringslederna kring Ulricehamn: Åsundenleden, Vildmarksleden, Björnöleden. Ni får med er lunch- och fikapaket som ni tar med er ut på de olika lederna. Boende två nätter på Hotell Nyboholm, i nyrenoverade superiorrum med plats för två personer, frukost serveras i den hemtrevliga retromatsal.

VANDRING ULRICEHAMN

VANDRING KRING BORÅS

Borås bjuder på en mängd olika friluftsmöjligheter, både precis runt knuten och lite längre bort. Oavsett om du vill vandra, fiska, cykla eller kanske bara sitta på en stubbe intill en porlande bäck så finns något för dig här. I omgivningarna kring Borås finns gott om vandringsleder. Vi har valt ut några som vi tycker är fina och lagom för en dagstur. Tillsammans med lederna har vi satt ihop vandringen med bra boende.

VANDRING BORÅS

CYKELPAKET MED SPA

Ett avslappnat och bekvämt cykelpaket med mer mys än cykling, ni själva avgör om ni vill cykla i två eller tre dagar – oavsett innehåller detta paket ett besök på spa. Cykelturen går på fina småvägar mitt ute i landskapet – här får du möjlighet njuta och andas. Övernattning sker på supermysiga vandrarhem och bed & breakfast.

Cykel & spa

CYKELPAKET – SJUHÄRADSRUNDAN

Med över 1000 sjöar, djupa skogar, ett rikt naturliv och vägar kantade av blommor – visst låter det som en fantastisk plats att uppleva på cykel i din egen takt? Njut av vinden i håret, av kulturlandskap och av en nästintill helt asfalterad och lättcyklad cykelled, på totalt 15 mil, som tar dig genom kuperad natur, utan några stora backar att kämpa dig fram uppför.

Sjuhäradsrundan