Inspirationshelg i vårskön natur

Vi har nöjet att bjuda in Er till en inspirationsrik helg i natursköna Småland. Dagarna kommer vi att använda till återhämtning och för att ladda batterierna efter en lång och för många, påfrestande vinter. Vi lotsar er genom sköna, lättsamma yogapass, härliga skogspromenader med ett och annat skogsbad, där vi får chans att stanna upp och andas och att känna in den omgivande naturen. På kvällen äter vi middag ute i det fria (eller under tak om vädret vill) och det kommer finnas gott om tid för egen reflektion och egna utflykter i den vackra omgivningen.

Vi kommer att utgå från Ivarsbygget, straxt utanför Lammhult, där vi samlas lördagen den 20 maj på förmiddagen då vi också kommer få tillfälle att presentera oss för varandra.

Under helgen kommer vi att göra flera strövtåg i den småländska skogen med uppehåll för skogsbad och kravlösa yogapass där naturen ger oss andrum och balans som stimulerar en naturlig återhämtning. Vi lagar våra måltider gemensamt över öppen eld och äter under bar himmel. För den som önskar kommer det också finnas möjlighet till bastubad i vårt lilla bastutält. Du kanske rent av vill ta ett dopp i sjön? Senare på kvällen samlas vi runt elden för gemensamma tankar om dagen.

När vi skiljs åt för denna gång, fyllda med energi och inspiration, har vi en härlig sommar framför oss!

Har du några funderingar så tveka inte att höra av dig till mig på ulf@campone.se eller 0708-424260.

När: Lördag 20 maj klockan 11 till söndag 21 maj cirka klockan klockan 14.

Var: Ivarsbygget, Lammhult. Karta se nedan.

Hur: Övernattning sker i eget medtaget tält, alternativt i ett av våra stora militärtält, med gott om plats för 6 personer i varje.

2500 kr per person inklusive all mat och logi enligt ovan.

Tillval för er som inte önskar bo i tält:

  • Stora stugan: 1000 kr/stuga (finns 1 st, 2-4 bäddar, med toalett & dusch)
  • Lilla stugan: 800 kr/stuga (finns 1 st, 2-4 bäddar, utan toalett & dusch)
  • Glampingtält: 500 kr/tält (finns 1 st)
  • Hammock: 300 kr/st (för en person, i mån av tillgång)

Minimiantalet för helgen är 7 personer (max 25).

Om helgen behöver ställas in återbetalas hela beloppet. Om avbokning sker senast 5 maj återbetalas hela beloppet. Sker avbokning efter detta är kostnaden 25% av inbetalat belopp.