Hofsnäs är ett fantastiskt fint natur- kultur- och rekreationsområde. Där finns Torpanäsets naturreservat med Yttre Åsunden på ena sida och Torpasjön på andra sidan.  I Naturreservatet finns vandringsleder med flera fina rastplatser och grillplatser. Hofsnäs Herrgård med café och bistro ligger mitt i området. Några kilometer därifrån ligger 1500-tals slottet Torpa Stenhus med slottscafé och restaurang.

I samarbete med Ida och Danne på Hofsnäs Herrgård vill vi inspirera och underlätta för besökare i område att komma ut i naturen lite mer när man är på plats. Här finns de båda sjöarna att paddla på, fina cykelvägar och natur att vandra i. Därför kommer vi att starta en depå här kommer du att kunna hyra kanoter, kajaker, SUP, cyklar, cykelkärror och ryggsäckar så att du på ett enkelt sätt kan bära med dig lunchpaketet med ut på turen.

Utöver uthyrning av utrustning kommer vi också att erbjuda guidade turer och naturupplevelser här i området. Vi räknar med att kunna slå upp dörrarna i slutet av maj.