OUTDOOR SUPPORT PÅ HOFSNÄS

Hofsnäs är ett fantastiskt fint natur- kultur- och rekreationsområde. Där finns Torpanäsets naturreservat med Yttre Åsunden på ena sida och Torpasjön på andra sidan.  I Naturreservatet finns vandringsleder med flera fina rastplatser och grillplatser. Hofsnäs Herrgård med café och bistro ligger mitt i området. Några kilometer därifrån ligger 1500-tals slottet Torpa Stenhus med slottscafé och restaurang.

I samarbete med Ida och Danne på Hofsnäs Herrgård vill vi inspirera och underlätta för besökare i område att komma ut i naturen och erbjuda aktiviteter när man är på plats.

Här kan du nu hyra kanoter (kanadensare), kajaker, SUP, cyklar till dig och dina barn och cykelkärror och barnsitsar om barnen är för små för att cykla själva.

Utöver uthyrning av utrustning kommer vi också att erbjuda prova på…, guidade turer och naturupplevelser här i området. Du kan också boka instruktion eller guidade turer tillsammans med familjen eller kompisgänget de turerna kan vi också paketera tillsammans med matlagning, övernattning osv.

Håll utkik på sociala medier där lägger vi ut när det är nåt på gång. Du kommer också att hitta informationen här på sidan.

Öppettider

Nu har vi stängt för drop in-bokningar. Men är du intresserad av några aktiviteter eller om du vill hyra kajak, kanot eller cykel så är du välkommen att höra av dig för bokning.

Prislista

Prova på-kurs  Kajak

Är ni ett gäng som vill boka in en kurs så är ni hjärtligt välkomna att höra av er så gör vi en kurs för er – även om vi nu har stängt vår drop in bokning.

Ett perfekt tillfälle för dig som aldrig suttit i en kajak tidigare eller för dig som vill ha uppfräschning av grunderna

Anmälan:  epost uthyrning@outdoorsupport.se   telefon 0793-133044

Vi återkommer med nya bokningsbara dagar till våren

Prova på-kurs SUP – Stand up paddleboard

Är ni ett gäng som vill boka in en kurs så är ni hjärtligt välkomna att höra av er så gör vi en kurs för er – även om vi har stängt vår drop in bokning.

Under 2 timmar går vi igenom grunderna, först på land och sedan ger vi oss ut på vattnet tillsammans. I lugn takt så alla kan hänga med tar vi oss från sittande till stående på brädan och vidare en liten tur utmed strandkanten.

Anmälan: epost uthyrning@outdoorsupport.se  , telefon 0793-133044 ,  meddelande via facebook

Guidade kajakturer med Hallins Aktiviteter

Vi återkommer till våren med nya dagar för bokning.

En ca 2,5 timmars paddeltur Yttre Åsunden och Torpasjön. Turen riktar sig både till nybörjare och till dig med lite mer vana.

Start kl 11.00 vid Hofsnäs sjöbod i yttre Åsunden, vi börjar med en lättare instruktion i havskajak-paddling. Vi går även igenom grunderna för att ni ska känna er bekväma och kunna paddla säkert.

Vi ger oss ut på en paddeltur, upp genom yttre Åsunden för att runda några av yttre Åsundens öar. Vi stannar till på Husö för en lättare fika och sedan paddlar vi tillbaka via Torpasjön där vi passerar Torpa på avstånd. Vi anländer tillbaka till Hofsnäs på Torpasjöns sida vid Hofsnäs badplats, ca 14:00.