Tredagarspaket ca 44 km cykling – 3 cykeldagar 2 övernattningar  4500:-/pers

Dag 1 Duvereds Gård – Årås kvarn  ca 20 km

Start i Duvered, här får man med sitt lunchpaket till dagens cykeltur till Årås kvarn ca 20 km (dagens tur följer Änglaleden).  Övernattning i dubbelrum på det mysiga vandrarhemmet Årås kvarn. Här får du råvaror till en grillmåltid som du själv tillagar i grillkåtan intill vandrarhemmet, frukost finns i kylskåpet, det är bara för er att plocka fram. Lämna ert bagage i Duvered så transporterar vi det till Årås kvarn och det kommer att finnas på plats när ni kommer dit. Tag bara med det du behöver för dagens cykeltur.

Dag 2 Årås kvarn – Lindås Spa och Friskvård – Gudebo B&B   ca 13 km

Cykling till Lindås Spa och Friskvård, ca 10 km.  Efter en god frukost på Årås är det dags att ge sig iväg till Lindås Spa och Friskvård som ligger en knapp timmas cykling från Årås kvarn. Kl 10 startar er Spa-behandling, så kom i god tid. I paketet ingår aromabastu, bubbelpool, hårinpackning och kroppsskrubb, badrock och handuk. Önskar du någon behandling utöver det som ingår i paketet går det självklart boka till det på egen bekostnad. Här får du också en lunchkorg som du kan ta med ut i de fina omgivningarna vid Lindås När du känner dig färdig runt kl 14 är det dags att sätta sig på cykel igen för att cykla till Gudebo Gård, ca 5 km. Här kommer ni att bo i deras fina Bed & Breakfast. Middagen lagas gemensamt utomhus tillsammans med Outdoor Support. Frukost finns i kylskåpet på morgonen – bara för er att plocka fram. Bagaget körs idag till Gudebo. Tag med det ni behöver för dagens cykeltur och besöket på Lindås Spa. Handduk och badrock finns där.

Dag 3 Gudebo – Duvereds Gård  ca 11 km

Efter frukosten är det en kort cykeltur från Gudebo tillbaka till Duvered där turen startade, ca 11 km. Dagens tur följer till största delen Änglaledens sträckning. Väl framme vid Duvereds Gård kan ni också besöka butiken Gårdshuset där säljs det egna ekologiska nötköttet, hamburgare & korv. Här väntar också ert bagage på er.

BOKNINGSBARA TIDER 2023 LÄGGS UPP INOM KORT

Ingår i paketet:

  • 1 övernattning på Gudebo B&B inkl lakan och handuk
  • 1 övernattning på vandrarhemmet Årås kvarn inkl lakan och handduk
  • Besök på Lindås Spa inkl handduk och badrock
  • 1 grillpaketsmiddag tillagas på egen hand
  • 1 utemiddag som tillagas över öppen eld tillsammans med guide från Outdoor Support
  • 2 frukost som finns i kylskåp och ni själva plockar fram
  • 2 lunchpaket
  • BagagetransportGudebo Gård 

Ett lantligt boende. Gudebo Gård är en släktgård i Änglagårdsbygd. Här driver Annette och Mikael utöver ett riktigt mysigt bed & breakfast också skogsbruk och ekologisk djurhållning –  kort sagt här är en plats att må bra på.

Lindås Spa och friskvård

är ett familjeföretag i hälsans tecken. Där drivs spa-verksamhet på landsbygden med närhet till djur och natur. Här får du koppla av i lantlig miljö. Man är väldigt mån om naturen och handlar ekologiska varor så ofta det går och använder i första hand naturprodukter i sina spa-behandlingar.

Vandrarhemmet Årås kvarn

Välkommen att besöka Årås Kvarn och STF Vandrarhem som är mycket speciellt och charmigt. En oas vackert belägen vid ån Tidan där den förbinder sjöarna Jogen och Vållern. Vandrarhemmet är pittoreskt inrett med åtta rum, kök för självhushåll samt samlingsrum. Det finns en grillkåta till förfogande för våra gäster, vacker belägen vid strandkanten av ån Tidan.

Duvereds Gård

Ett ekologiskt jordbruk, som ligger strax öster om Ulricehamn och drivs av Björn & Lotta. På gården finns även butiken Gårdshuset där säljs det egna ekologiska nötköttet, hamburgare & korv.