Ge bort en härlig naturupplevelse

Välj en specifik upplevelse eller valfritt belopp.

Presentkorten har en giltlighetstid på 2 år.

Skicka beställningen till vår epost info@outdoorsupport.se   där du anger vilken upplevelse som du vi ge bort. Betala med Swish och få presentkortet skickat på e-post eller om ni hellre vill ha ett tryckt presentkort som skickas med post för ett tillägg på 30.-

Swishnummer 1231082478, Outdoor Support

Matupplevelse utöver det vanliga – trerätters viltmiddag över öppen eld

Vi lagar tillsammans en trerätters viltmåltid som vi sedan avnjuter på plats i skogen. Var skulle vilt smaka bättre än i skogen?

Med skogen som kök tillagar vi älg, rådjur eller vildsvin beroende på jaktlyckan och vilken tid på året det är. Övriga råvaror som också är anpassade efter säsong kommer så långt det är möjligt från lokala odlare och leverantörer

1200.-/person

Läs mer här

Prova på att paddla på Hofsnäs

På Hofsnäs hyr vi ut kanoter, kajaker och SUP:ar, och vi har också prova-på-tillfällen under hela sommaren. Under tillfället går vi igenom lite teori och säkerhet så att vi tryggt kan ge oss ut på vattnet tillsammans. I priset ingår instruktion, hyra av kanot, kajak eller SUP, paddel, flytväst och sittbrunnskapell för kajak.

Priser prova-på-pass:

Kajak och SUP: 650.-/person

Kanot (kanadensare): 550.-/person

Läs mer här

Gårdarna runt sjön – dagstur på cykel

En cykeltur i ett vackert varierande landskap med sjöar, kulturmarker och gamla lövskogar på historiska platser med vackra herrgårdar och ett medeltida slott. Du kommer att besöka några av herrgårdarna som Birgit Th Sparre har skrivit om i sin romanserie Gårdarna runt sjön.

900.-/per person

Läs mer här

Äventyrsdag för familjen

Tillsammans med en guide får ni prova på en massa roliga grejer under en heldag ute i naturen. Lekar och upptäcktsfärder i skogen, laga mat över öppen eld, paddla kanot, fiska.

Vi gör det bästa för att ni ska få en härlig och spännande dag tillsammans ute i naturen.

Fika och lunch ingår som vi lagar tillsammans antingen över öppen eld eller på stormkök.

Kostnad: 2500.- plus 100.-/person

Läs mer här

Naturnära cykelpaket med Spa – mer mys än cykling

Ett avslappnat och bekvämt cykelpaket mitt ute på landet med korta cykelturer på slingriga grusvägar. Du kan välja två varianter beroende på om du vill cykla två eller tre dagar. Övernattning på jättemysiga bed & breakfast och vandrarhem. I båda paketen finns ett besök på spa där det bland annat ingår skön avslappning i aromabastu och bubbelpool.

Tvådagarspaket 3500.-/person

Tredagarspaket 4100.-/person

Läs mer här

Välj ett valfritt belopp

Du kan också välja ett presentkort med ett belopp som du väljer själv. Presentkortet kan användas till vilken upplevelse som man önskar i vårt utbud.