Cykelpaket

Vi har satt samman Cykelpaket som innehåller olika typer av utflykter, aktiviteter och övernattningar, och vi känner oss självsäkra nog att säga att vi har något som passar allra flesta.

Självklart har du möjligheten att utifrån egna önskemål få ett specialkomponerat paket, kontakta oss så skräddarsyr vi efter era behov.

Cykelpaket Ätradalsleden

Läs mer och boka!

Öppna landskap, milsvida skogar och ljuvliga sjöar. Ätradalsleden går mellan Falköping och Falkenberg och är Sveriges femte nationella cykelled. Leden är totalt 20 mil lång, där ungefär hälften går på helt bilfri banvall. Resterande del är små landsvägar som slingrar sig genom ett vackert och varierat naturskönt landskap, som inspirerade regissören Colin Nutley till den svenska filmsuccén ”Änglagård”.

ÄTRADALSLEDEN

Cykelpaket Sjuhäradsrundan

Läs mer och boka!

Med över 1000 sjöar, djupa skogar, ett rikt naturliv och vägar kantade av blommor – visst låter det som en fantastisk plats att uppleva på cykel i din egen takt? Njut av vinden i håret, av kulturlandskap och av en nästintill helt asfalterad och lättcyklad cykelled, på totalt 15 mil, som tar dig genom kuperad natur, utan några stora backar att kämpa dig fram uppför.

Sjuhäradsrundan

Cykelpaket med spa

Läs mer och boka!

Ett avslappnat och bekvämt cykelpaket med mer mys än cykling, ni själva avgör om ni vill cykla i två eller tre dagar – oavsett innehåller detta paket ett besök på spa. Cykelturen går på fina småvägar mitt ute i landskapet – här får du möjlighet njuta och andas. Övernattning sker på supermysiga vandrarhem och bed & breakfast.

Cykel & spa

Gårdarna runt sjön

Läs mer och boka!

En dagstur på cykel genom mycket vacker natur med flera sjöar och lättcyklade vägar till historiska platser med vackra herrgårdar och ett medeltida slott. Du kommer att besöka några av herrgårdarna som Birgit Th Sparre har skrivit om i sin romanserie om Gårdarna runt sjön. Lunch på Hofsnäs Herrgård och en guidad tur på Torpa stenhus.

Gårdarna runt sjön

Cykla-Vandra-Paddla

Läs mer och boka!

Detta är en tur som passar både nybörjaren som inte sovit och lagat mat ute på egen hand tidigare som den mer rutinerade friluftaren som vill göra en lite bekvämare tur. Vi gör all planering och inköp av mat, packar med allt som behövs för övernattning och matlagning utomhus. Vill ni ha det extra tryggt kan ni välja till en guide som följer med hela eller delar av turen. Övernattning sker i vindskydd eller tält.

CYKLA VANDRA PADDLA