Vandringspaket

Förslag på Vandringspaket du kan välja mellan oavsett om du vill vara ute en eller flera dagar eller om du vill kombinera din vandring med någon annan aktivitet. Vi har äventyr för alla.

Självklart har du möjligheten att utifrån egna önskemål få ett specialkomponerat paket, kontakta oss så skräddarsyr vi efter era behov.

Vandring kring Borås

Läs mer och boka!

Borås bjuder på en mängd olika friluftsmöjligheter, både precis runt knuten och lite längre bort. Oavsett om du vill vandra, fiska, cykla eller kanske bara sitta på en stubbe intill en porlande bäck så finns något för dig här. I omgivningarna kring Borås finns gott om vandringsleder. Vi har valt ut några som vi tycker är fina och lagom för en dagstur. Tillsammans med lederna har vi satt ihop vandringen med bra boende.

VANDRING BORÅS

Vandring kring Ulricehamn

Läs mer och boka!

Vandring på tre av Ulricehamns finaste vandringslederna kring Ulricehamn: Åsundenleden, Vildmarksleden, Björnöleden. Ni får med er lunch- och fikapaket som ni tar med er ut på de olika lederna. Boende två nätter på Hotell Nyboholm, i nyrenoverade superiorrum med plats för två personer, frukost serveras i den hemtrevliga retromatsal.

VANDRING ULRICEHAMN

Åsundenleden

Läs mer och boka!

Åsundenleden går runt sjön Åsunden i ett omväxlande jordbruks- och skogslandskap. Leden passerar två naturreservat varav man besöker ett av dessa under vandringen. Den här turen går på västra delen av leden, som är den finaste delen av Åsundenleden. Ni får transport till Alhammar och därifrån följer ni vandringsleden norrut tillbaka till Ulricehamn. Turen går genom vackra lövskogar vissa sträckor går nära sjön, på sina ställen är det riktigt kuperat.

Åsundenleden

Upptäck Hofsnäs med barnen

Läs mer och boka!

Ta med familjen och upptäck Hofsnäs, ett vackert natur- kultur och rekreationsområde. Här kommer ni att få vandra på fina vandringsleder och paddla kanot i sjöarna Yttre Åsunden och Torpasjön. Ni får sova en natt i ett redan uppsatt och bäddat tält och laga den förberedda maten själva på stormkök alternativt över öppen eld på en vacker plats mitt i naturen och nära sjön. Allt utan att behöva tänka på allt fix runt omkring.

Hofsnäs med barnen

Vandringspaket för barnfamiljen

Läs mer och boka!

I Borås är naturen nära, både till parker, sjöar och stora skogar. Borås bjuder på en mängd olika friluftsmöjligheter, både precis runt knuten och lite längre bort. I omgivningarna kring Borås finns gott om vandringsleder, vi har valt ut några som passar för vandring tillsammans med barnen. I anslutning till lederna har vi valt ut bra boende som passar till aktiviteten.

Vandringspaket

Äventyrsdag för familjen

Läs mer och boka!

En heldag ute i naturen där ni får prova på en massa roliga grejer tillsammans med en guide. Vi kommer att ordna lekar och upptäcktsfärder i skogen, laga mat över öppen eld, paddla kanot och det kommer även finnas möjlighet att fiska. Med andra ord – vi gör det bästa för att ni ska få en härlig och spännande dag tillsammans ute i naturen.

ÄVENTYRSVANDRING

Upplevelsevandring med barnen

Läs mer och boka!

En guidad vandring som är anpassad till barnen där vi vandrar tillsammans på någon av vandringslederna vid Hofsnäs. Vi gör upptäcktsfärder bland träd, buskar och myror, leker och hittar på annat kul under vägen. Aktiviteterna anpassar vi efter barnens ålder. Vi fikar och lagar mat tillsammans på stormkök eller öppen eld.

UPPLEVELSEVANDRING

Cykla-Vandra-Paddla

Läs mer och boka!

Detta är en tur som passar både nybörjaren som inte sovit och lagat mat ute på egen hand tidigare som den mer rutinerade friluftaren som vill göra en lite bekvämare tur. Vi gör all planering och inköp av mat, packar med allt som behövs för övernattning och matlagning utomhus. Vill ni ha det extra tryggt kan ni välja till en guide som följer med hela eller delar av turen. Övernattning sker i vindskydd eller tält.

CYKLA VANDRA PADDLA