Heldagstur med kajak på Hofsnäs

Vi startar vår paddling på Hofsnäs och tar oss sedan upp genom Yttre Åsunden och vi fortsätter in i Fästeredssund och vänder när vi kommer upp i Åsunden. Därefter paddlar vi tillbaka till Yttre Åsunden där vi rundar några av öarna i sjön. Vi paddlar sedan tillbaka via Torpasjön där vi ser Torpa Stenhus på avstånd. Under turen kommer vi också att berätta om den spännande historian i området. Lunchen som lagar vi tillsammans och en fikapaus lägger vi in på lämpliga platser under turen.

Detta är en guidad kajaktur med start från Hofsnäs. Turen riktar sig både till nybörjare och dem med lite mer vana. Vi ger oss ut på en heldagstur som tar ungefär 6 timmar, med ca 4 timmar paddling, där både lunch och fika ingår.

Start kl. 10:00 vid Hofsnäs sjöbod i yttre Åsunden, vi börjar med en lättare instruktion i kajak-paddling. Vi går även igenom grunderna för att ni ska känna er bekväma och kunna paddla säkert. Vi är tillbaka till Hofsnäs på Torpasjöns sida vid badplatsen ca 16:00.

Eftersom start och mål är på Hofsnäs så går det fint att parkera där.

Datum för turen har vi inte satt ännu men det kommer att läggas upp inom kort. Har du själv önskemål om tid, så meddela gärna oss det så skall vi se vad som går att  ordna.

Har du frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig på mail info@outdoorsupport.se eller telefon  0702-775364.

När: Vi har snart datum klart för denna tur …

Var: Hofsnäs Herrgård

Pris: 1100 kr per person

Detta ingår i turen:

  • 1-mans havskajak
  • Flytväst
  • Paddel
  • Sittbrunnskapell
  • Instruktör/guide
  • Lunch och fika
  • Trevligt sällskap

Snart går det att boka aktiviteten digitalt, men tills vi lagt upp den så går det bra att maila eller ringa oss för bokning på info@outdoorsupport.se eller telefon  0702-775364.