Guidad kajaktur vid Hofsnäs

Vi startar vårt heldagsäventyr på Hofsnäs där vi paddlar oss upp genom Yttre Åsunden. Vi fortsätter in i Fästeredssund och vänder när vi kommer upp i Åsunden. Därefter paddlar vi tillbaka till Yttre Åsunden där vi rundar några av öarna i sjön innan vi paddlar tillbaka via Torpasjön. Där vi ser Torpa Stenhus på avstånd. Under turen kommer vi också att berätta om den spännande historian i området. Under dagen hittar vi några lämpliga ställen att pausa på. Lunchen vi lagar tillsammans och fika ingår.

Turen

Detta är en guidad kajaktur med start från Hofsnäs. Turen riktar sig både till nybörjare och dem med lite mer vana. Vi ger oss ut på en heldagstur som tar ungefär 6 timmar, med ca 4 timmar paddling. Både lunch och fika ingår.

Vi samlas kl. 10:00 vid Hofsnäs sjöbod i yttre Åsunden och börjar med en lättare instruktion i kajak-paddling. Vi går igenom grunderna för att ni ska känna er bekväma och kunna paddla säkert. Vi är tillbaka vid Hofsnäs ca 16:00.

Eftersom start och mål är på Hofsnäs så går det fint att parkera där.

Datum för turen har vi inte satt ännu men det kommer att läggas upp inom kort. Har du själv önskemål om tid, så meddela gärna oss det så skall vi se vad som går att ordna.

Har du frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig på mail info@outdoorsupport.se eller telefon  0702-775364.

När: Här lägger vi upp datum för turen 2024

Var: Hofsnäs Herrgård

Pris: 1800 kr per person

Detta ingår i turen:

  • 1-mans havskajak
  • Flytväst
  • Paddel
  • Sittbrunnskapell
  • Instruktör/guide
  • Lunch och fika
  • Trevligt sällskap

Snart går det att boka aktiviteten digitalt, men tills vi lagt upp den så går det bra att maila eller ringa oss för bokning på info@outdoorsupport.se eller telefon  0702-775364.