Andra aktiviteter vi erbjuder

Här hittar du de aktiviteter som inte är paket. Vissa aktiviteter utförs av våra samarbetspartners och kan ibland leda dig vidare till deras respektive hemsidor.

Under vintern har vi turer ut på Komosse. Förhoppningsvis på skidor, men om snön inte ligger går det lika bra att vandra. Vi njuter av den vackra naturen och tänder en eld för att göra varm dryck och något att tugga på

Vill du göra en annorlunda aktivitet med arbetsgruppen i en kreativ och inspirerande miljö? Vi erbjuder företagsaktiviteter i naturen. Det kan vara i samband med en konferens eller bara som en rolig aktivitet där du får lära känna arbetskamraterna och öka teamkänslan.

Vill du göra något annorlunda med vännerna, eller kanske fira någons födelsedag? Outdoor Support erbjuder guidade upplevelser i naturen. Ni kan vandra på en av våra vackra leder, paddla kanot på en sjö eller å, eller kanske cykla på fina cykelvägar och sedan avsluta dagen med matlagning över öppen eld.

Det här är en matupplevelse utöver det vanliga. Tillsammans med Outdoor Support och Vildmark Sjuhärad kommer vi att tillaga och äta en trerätters viltmiddag. Och var smakar vilt bäst om inte i skogen?

Upptäck Ulricehamn med omnejd från cykel. Vi har tio sjuväxlade city bikes och fyra elcyklar till uthyrning. Vi har också täckta cykelkärror med plats för upp till två barn, samt barnsitsar som fästs på pakethållaren.

Hofsnäs är ett fantastiskt fint natur- kultur- och rekreationsområde. I samarbete med Ida och Danne på Hofsnäs Herrgård vill vi inspirera och underlätta för besökare i område att komma ut i naturen och erbjuda aktiviteter när man är på plats. Här kan du hyra kanoter (kanadensare), kajaker, SUP och cyklar. Vi har också prova-på pass och andra aktiviteter i området.

Vill du uppleva en spektakulär solnedgång och sedan fullmånen från en spegelblank sjö? Då har vi det perfekta kvällsäventyret för dig! Varje fullmåne paddlar vi runt Torpanäset i kanot eller kajak och efteråt tänder vi en eld, kokar kaffe och tar något gott att äta.

Prova-på-kurser i kanot och SUP. Lär dig grunderna för att tryggt och säkert kunna ta dig ut på egen hand. Kanot från 10 år och SUP från 15 år.

Prova-på-kurs för kajak. Här får du möjlighet att under 3 timmar lära dig att padda tryggt och säkert med hjälp av en instruktör. Kursen finns även i Ulricehamn.

Prova-på-kurs för kajak. Här får du möjlighet att under 3 timmar lära dig att padda tryggt och säkert med hjälp av en instruktör. Kursen finns även på Hofsnäs.

Häng med på en guidad tur som startar och slutar vid Hofsnäs Herrgård. Den passar både nybörjare och den lite mer erfarne paddlaren. Turen är en heldag på ca 6 timmar, varav 4 timmar är paddling. Lunch och fika ingår.