Här hittar du spännande vandringspaket, cykelpaket och helhetslösningar med aktivitet mat och boende oavsett om du vill sova i en skön säng eller ute i ett vindskydd. Paketlösningar där du kan prova på äventyret fult ut – med eller utan guide? Det bestämmer Ni! Självklart har du möjligheteten att utifrån egna önskemål få ett specialkomponerat paket, kontakta oss så skräddarsyr vi efter era behov.

CYKELPAKET – SJUHÄRADSRUNDAN start Svenljunga

Med över 1000 sjöar, djupa skogar, ett rikt naturliv och vägar kantade av blommor – en vacker plats att uppleva på cykel i din egen takt. Njut av vinden i håret, av kulturlandskap och av en nästintill helt asfalterad lättcyklad cykelled på totalt 15 mil som tar dig genom kuperad natur – utan att du behöver kämpa så mycket i backarna.

ÄNGLALEDEN – CYKELPAKET MED SPA

Ett avslappnat och bekvämt cykelpaket med mer mys än cykling, Du kan välja om du vill cykla två eller tre dagar. Oavsett vilket paket du väljer gör du ett besök på spa. Cykelturerna går på fina småvägar mitt ute i landskapet – här får du möjlighet att njuta och andas. Övernattning på jättemysiga bed & breakfast och vandrarhem.

KOMBINERA CYKLING, VANDRING OCH PADDLING I ETT PAKET.

Övernattning sker i tält eller i vindskydd. Ni lagar maten själva på stormkök alternativt över öppen eld. Mat, matlagningsutrustning och bagage kör vi ut till lägerplatserna varje dag.

DE 3 FINASTE VANDRINGSLEDERNA KRING ULRICEHAMN

Åsundenleden – Vildmarksleden – Björnöleden. Olika leder i väldigt olika miljöer och natur. Till vandringarna får du med lunch- och fikapaket. Boende två nätter på Hotell Nyboholm i deras nyrenoverade superiorrum för två personer. Frukost serveras i den hemtrevliga retromatsalen.

GÅRDARNA RUNT SJÖN – DAGSTUR PÅ CYKEL

En tur på historiska platser med vackra herrgårdar och ett medeltida slott. Du kommer att besöka några av herrgårdarna som Birgit Th Sparre har skrivit om i sin romanserie om Gårdarna runt sjön. Lunch på Hofsnäs Herrgård och en guidad tur på Torpa stenhus.

ÅSUNDENLEDEN – DAGTURSPAKET

En vandring på ca 12 km som går på en del av Åsundenleden – en vandringsled som i sin helhet är 49 km runt sjön Åsunden. Den här turen går på västra delen av leden, som kanske är den finaste delen av Åsundenleden. Taxitransport till Alhammar och därifrån följer ni vandringsleden norrut tillbaka till Ulricehamn. Turen går genom vackra lövskogar vissa sträckor går nära sjön, på sina ställen är det riktigt kuperat.

ÄVENTYRSPAKET FÖR FAMILJEN

Vad sägs om att göra roliga grejer ute i naturen, laga mat över elden, fiska, vandra i skogen, göra cykelturer, paddla kanot? Vissa turer gör ni på egen hand och på andra tar våra guider hand om er och sköter allt det praktiska. Vi erbjuder ett aktivitets- och boendepaket för hela familjen tillsammans!

VANDRINGSPAKET FÖR BARNFAMILJEN

I omgivningarna kring Borås finns gott om vandringsleder. Vi har valt ut några som vi tycker passar bra att vandra tillsammans med barnen. Tillsammans med lederna har vi satt ihop vandringen med bra boende.

Vi erbjuder här ett vandringspaket med vandringar anpassande till barnen.

VANDRINGSPAKET I BORÅS

Borås bjuder på en mängd olika friluftsmöjligheter. Oavsett om du vill vandra, fiska, cykla eller kanske bara sitta på en stubbe intill en porlande bäck så finns något för dig här. Här finns gott om vandringsleder. Vi har valt ut några som vi tycker är fina och lagom för en dagstur. Tillsammans med lederna har vi satt ihop vandringen med bra boende.

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet

Det betyder att du kan få ersättning om din resa blir inställd eller avbruten om vi skulle drabbas av insolvens.