Outdoor supports paket

Tanken med paketen är att det ska vara enkelt att hitta en spännande helhetslösning med aktivitet, mat och boende oavsett om du vill sova i en skön säng eller ute i ett vindskydd. Paketlösningar där du kan prova på äventyret fullt ut – Vandra och/eller paddla, laga mat över öppen eld, sov ute i tält eller vindskydd.
Med eller utan guide? Det bestämmer Ni!
Självklart har du möjligheten att utifrån egna önskemål få ett specialkomponerat paket, kontakta oss så skräddarsyr vi efter era behov.

I våra cykelpaket till exempel så har du möjligheten att vara ute hela dagarna men ändå få sova i en skön säng och äta en god middag på kvällen, du får möjligheten att mixa friluftslivet med bekvämt boende.

Vill du istället prova på lite mer äventyr, så kan du det också.  Du vill kanske prova på att sova ute, laga mat över öppen eld? Detta kan du välja att göra tillsammans med en guide för extra trygghet. Om Ni istället vill övernatta ute utan guide kan ni få en tältövernattning, där vi sätter upp tältet och lägger ut liggunderlag och sovsäckar åt er. Middag och frukost ställer vi ut i en kylbox tillsammans med en grill på lägerplatsen.

Äventyr för barnfamiljer där bara att vara ute och laga mat är ett äventyr. Får man sen sova ute, paddla kanot, fiska osv så är äventyret givet. Här följer också en guide med ut.

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet

Det betyder att du kan få ersättning om din resa blir inställd eller avbruten om vi skulle drabbas av insolvens.

CYKELPAKET – SJUHÄRADSRUNDAN start Svenljunga

Med över 1000 sjöar, djupa skogar, ett rikt naturliv och vägar kantade av blommor så är det här en vacker plats att uppleva på cykel – i din egen takt. Njut av vinden i håret, av kulturlandskap och av en nästintill helt asfalterad cykelled på totalt 15 mil som tar dig genom kuperad natur – utan att du behöver kämpa så mycket i backarna.

CYKELPAKET MED SPA

Ett avslappnat och bekvämt cykelpaket med mer mys än cykling, Du kan välja två varianter beroende på om du vill cykla två eller tre dagar. Cykelturerna går på fina småvägar mitt ute i landskapet genom skogar och öppna åkerlandskap – här får du möjlighet att njuta och andas. Övernattning på jättemysiga bed & breakfast och vandrarhem. Oavsett vilket paket du väljer gör du ett besök på spa. Frukost, lunch och middag ingår i paketet. Middagarna tillagas utomhus över öppen eld och grill.

VANDRINGSPAKET I BORÅS

I Borås är naturen nära, både till parker, sjöar och stora skogar. Borås bjuder på en mängd olika friluftsmöjligheter, både precis runt knuten och lite längre bort. Oavsett om du vill vandra, fiska, cykla eller kanske bara sitta på en stubbe intill en porlande bäck så finns något för dig här. I omgivningarna kring Borås finns gott om vandringsleder. Vi har valt ut några som vi tycker är fina och lagom för en dagstur. Tillsammans med lederna har vi satt ihop vandringen med bra boende.

VANDRINGSPAKET FÖR BARNFAMILJEN

I omgivningarna kring Borås finns gott om vandringsleder. Vi har valt ut några som vi tycker passar bra att vandra tillsammans med barnen. Tillsammans med lederna har vi satt ihop vandringen med bra boende.

Vi erbjuder här ett vandringspaket med vandringar anpassande till barnen.

Äventyrspaket för familjen

Vad sägs om att göra roliga grejer ute i naturen, laga mat över elden, fiska, vandra i skogen, göra cykelturer, paddla kanot? Vissa turer gör ni på egen hand och på andra tar våra guider hand om er och sköter allt det praktiska. Vi erbjuder ett aktivitets- och boendepaket för barnfamiljer. Här får du prova aktiviteter som är minst lika spännande som besök på badland och nöjesparker fast mitt ute i naturen i avstressade miljöer utan köer och trängsel – Hela familjen tillsammans!

Outdoor Support erbjuder helmysigt boende på Vandrarhemmet Årås kvarn en oas vackert belägen vid ån Tidan där den förbinder sjöarna Jogen och Vållern. Varje rum har sin egen historia och stil.

Gårdarna runt sjön – dagstur på cykel

En tur på historiska platser med vackra herrgårdar och ett medeltida slott. Du kommer att besöka några av herrgårdarna som Birgit Th Sparre har skrivit om i sin romanserie om Gårdarna runt sjön. Lunch på Hofsnäs Herrgård och en guidad tur på Torpa stenhus.