Outdoor supports paket

Tanken med paketen är att det ska vara enkelt att hitta en spännande helhetslösning med aktivitet, mat och boende oavsett om du vill sova i en skön säng eller ute i ett vindskydd. Paketlösningar där du kan prova på äventyret fullt ut – Vandra och/eller paddla, laga mat över öppen eld, sov ute i tält eller vindskydd.
Med eller utan guide? Det bestämmer Ni!
Självklart har du möjligheten att utifrån egna önskemål få ett specialkomponerat paket, kontakta oss så skräddarsyr vi efter era behov.

I våra cykelpaket till exempel så har du möjligheten att vara ute hela dagarna men ändå få sova i en skön säng och äta en god middag på kvällen, du får möjligheten att mixa friluftslivet med bekvämt boende.

Vill du istället prova på lite mer äventyr, så kan du det också.  Du vill kanske prova på att sova ute, laga mat över öppen eld? Detta kan du välja att göra tillsammans med en guide för extra trygghet. Om Ni istället vill övernatta ute utan guide kan ni få en tältövernattning, där vi sätter upp tältet och lägger ut liggunderlag och sovsäckar åt er. Middag och frukost ställer vi ut i en kylbox tillsammans med en grill på lägerplatsen.

Äventyr för barnfamiljer där bara att vara ute och laga mat är ett äventyr. Får man sen sova ute, paddla kanot, fiska osv så är äventyret givet. Här följer också en guide med ut.

CYKELPAKET – SJUHÄRADSRUNDAN start Svenljunga

Med över 1000 sjöar, djupa skogar, ett rikt naturliv och vägar kantade av blommor så är det här en vacker plats att uppleva på cykel – i din egen takt. Njut av vinden i håret, av kulturlandskap och av en nästintill helt asfalterad cykelled på totalt 15 mil som tar dig genom kuperad natur – utan att du behöver kämpa så mycket i backarna.

CYKELPAKET GUDEBO

Bo på Gudebo Gård ett fantastiskt fint bed & breakfast mitt ute på landet. Eftersom vi befinner oss i coronatider och det är risk för smittspridning tar vi bara emot ett sällskap per helg med högst 8 personer. Ni delar alltså inte boendet med andra gäster. Här finns många fina småvägar ute i landskapet med lite trafik, som är som gjorda för cykelturer. Ni cyklar lördag och söndag på några av våra cykelrundor i olika längd beroende på hur långt ni vill cykla.

Höstpaket med skogsbad, svampplockning, god mat och mys

Unna dig en skön helg utomhus i höst. Vi vill dela med oss av de mysiga aktiviteter som vi gillar att göra i naturen på hösten. Skogsbad, svampplockning med guide, matlagning över öppen eld och mys. Vi bor i tvåbäddsrum på mysiga Björkedal som ligger med skogen inpå knuten.

Äventyrspaket för familjen

Vad sägs om att göra roliga grejer ute i naturen, laga mat över elden, fiska, vandra i skogen, göra cykelturer, paddla kanot? Vissa turer gör ni på egen hand och på andra tar våra guider hand om er och sköter allt det praktiska. Vi erbjuder ett aktivitets- och boendepaket för barnfamiljer. Här får du prova aktiviteter som är minst lika spännande som besök på badland och nöjesparker fast mitt ute i naturen i avstressade miljöer utan köer och trängsel – Hela familjen tillsammans!

Outdoor Support erbjuder helmysigt boende på Vandrarhemmet Årås kvarn en oas vackert belägen vid ån Tidan där den förbinder sjöarna Jogen och Vållern. Varje rum har sin egen historia och stil.

Dagstur mat & kultur på cykel

En tur på historiska platser med vackra herrgårdar och ett medeltida slott. Du kommer att besöka några av herrgårdarna som Birgit Th Sparre har skrivit om i sin romanserie om Gårdarna runt sjön. Lunch på Hofsnäs Herrgård och en guidad tur på Torpa stenhus.