Äventyrspaket

Här hittar du förslag på lite mer äventyrliga paket, både för erfarna naturmänniskor och för dig som vill ta med hela familjen. Vi har olika Äventyrspaket som innehåller bland annat vandring, cykling och paddling, ibland i kombination. Här finns något för alla!

Hittar du ändå inte det perfekta äventyrspaketet för just dig? Då har du möjligheten att utifrån egna önskemål få ett specialkomponerat paket. Kontakta oss så skräddarsyr vi efter era behov.

Upptäck Hofsnäs

Läs mer och boka!

Hofsnäs är ett vacker natur- kultur och rekreationsområde. Här kommer ni att få vandra på fina vandringsleder och paddla i sjöarna Yttre Åsunden och Torpasjön. Ni får sova en natt i tält och laga maten själva på stormkök, alternativt över öppen eld. Ni kan välja att göra turen på egen hand eller tillsammans med en erfaren guide.

HOFSNÄS

Cykla-Vandra-Paddla

Läs mer och boka!

Detta är en tur som passar både nybörjaren, som inte sovit och lagat mat ute på egen hand tidigare, och den mer rutinerade friluftaren som vill göra en lite bekvämare tur. Vi gör all planering, fixar inköp av mat och packar med allt som behövs för övernattning och matlagning utomhus. Vill ni ha det extra tryggt kan ni välja till en guide som följer med hela eller delar av turen. Övernattning sker i vindskydd eller tält.

CYKLA VANDRA PADDLA

Äventyrsdag för familjen

Läs mer och boka!

Kom med på en heldag ute i naturen där ni får prova på en massa roliga grejer tillsammans med en guide. Vi kommer att leka lekar och gå på upptäcktsfärder i skogen, laga mat över öppen eld, paddla kanot och det kommer även finnas möjlighet att fiska. Med andra ord – vi gör det bästa för att ni ska få en härlig och spännande dag tillsammans ute i naturen.

ÄVENTYRSVANDRING

Upptäck Hofsnäs med barnen

Läs mer och boka!

Ta med familjen och upptäck Hofsnäs, ett vackert natur- kultur och rekreationsområde. Här kommer ni att få vandra på fina vandringsleder och paddla kanot i sjöarna Yttre Åsunden och Torpasjön. Ni får sova en natt i ett redan uppsatt och bäddat tält och laga den förberedda maten själva på stormkök alternativt över öppen eld på en vacker plats mitt i naturen och nära sjön. Allt utan att behöva tänka på allt fix runt omkring.

Hofsnäs med barnen