Familjepaket

Här hittar du våra mer familjevänliga paket. Ta med barnen ut i naturen och få en minnesvärd upplevelse tillsammans. Här finns något för alla!

Hittar du ändå inte det perfekta familjepaketet för just dig? Då har du möjligheten att utifrån egna önskemål få ett specialkomponerat paket. Kontakta oss så skräddarsyr vi efter era behov.

Ta med familjen och upptäck Hofsnäs, ett vackert natur- kultur och rekreationsområde. Här kommer ni att få vandra på fina vandringsleder och paddla kanot i sjöarna Yttre Åsunden och Torpasjön. Ni får sova en natt i ett redan uppsatt och bäddat tält och laga den förberedda maten själva på stormkök alternativt över öppen eld på en vacker plats mitt i naturen och nära sjön. Allt utan att behöva tänka på allt fix runt omkring.

I Borås är naturen nära, både till parker, sjöar och stora skogar. Borås bjuder på en mängd olika friluftsmöjligheter, både precis runt knuten och lite längre bort. I omgivningarna kring Borås finns gott om vandringsleder, vi har valt ut några som passar för vandring tillsammans med barnen. I anslutning till lederna har vi valt ut bra boenden som passar till aktiviteten.

Kom med på en heldag ute i naturen där ni får prova på en massa roliga grejer tillsammans med en guide. Vi kommer att leka lekar och gå på upptäcktsfärder i skogen, laga mat över öppen eld, paddla kanot och det kommer även finnas möjlighet att fiska. Med andra ord – vi gör det bästa för att ni ska få en härlig och spännande dag tillsammans ute i naturen.

Gå på en guidad vandring som är anpassad till barnen där vi vandrar tillsammans på någon av vandringslederna vid Hofsnäs. Vi gör upptäcktsfärder bland träd, buskar och myror, leker och hittar på annat kul under vägen. Aktiviteterna anpassar vi efter barnens ålder. Vi fikar och lagar mat tillsammans på stormkök eller över öppen eld.