Familjepaket

Att komma ut i skog och natur tillsammans med familjen är något som tar fram barnasinne och fantasin hos såväl barn som vuxna. Vi har paket för dagstur eller övernattning med olika aktiviteter.

Självklart har du möjligheten att utifrån egna önskemål få ett specialkomponerat paket, kontakta oss så skräddarsyr vi efter era behov.

ÄVENTYRSPAKET FÖR FAMILJEN

Vad sägs om att göra roliga grejer ute i naturen, laga mat över elden, fiska, vandra i skogen, göra cykelturer, paddla kanot? Vissa turer gör ni på egen hand och på andra tar våra guider hand om er och sköter allt det praktiska. Vi erbjuder ett aktivitets- och boendepaket för hela familjen tillsammans!

Äventyrspaket

VANDRINGSPAKET FÖR BARNFAMILJEN

I omgivningarna kring Borås finns gott om vandringsleder, vi har valt ut några som passar för vandring tillsammans med barnen. Tillsammans med lederna har vi satt samman vandring med bra boende.

Vandringspaket

ÄVENTYRSDAG FÖR FAMILJEN

En heldag ute i naturen där ni får prova på en massa roliga grejer tillsammans med en guide. Vi kommer att ordna lekar och upptäcktsfärder i skogen, laga mat över öppen eld, paddla kanot och det kommer även finnas möjlighet att fiska. Med andra ord – vi gör det bästa för att ni ska få en härlig och spännande dag tillsammans ute i naturen.

ÄVENTYRSVANDRING

UPPLEVELSEVANDRING MED BARNEN

En guidad vandring som är anpassad till barnen där vi vandrar tillsammans på någon av vandringslederna vid Hofsnäs. Vi gör upptäcktsfärder bland träd, buskar och myror, leker och hittar på annat kul under vägen. Aktiviteterna anpassar vi efter barnens ålder. Vi fikar och lagar mat tillsammans på stormkök eller öppen eld.

UPPLEVELSEVANDRING