Naturnära cykelpaket med Spa – mer mys än cykling

Ett avslappnat och bekvämt cykelpaket på Änglaleden en cykel- och vandringsled  i  västsveriges inland. Leden går genom ett varierande och naturskönt landskap, som inspirerade regissören Colin Nutley till den svenska filmsuccén ”Änglagård”.  Cykelturerna går på fina småvägar mitt ute i landskapet genom skogar och öppna åkerlandskap – här får du möjlighet att njuta och andas. Övernattning på jättemysiga bed & breakfast och vandrarhem. I paketet finns ett besök på spa där det ingår skön avslappning i aromabastu och bubbelpool. Frukost, lunch och middag ingår i paketet. En av middag tillagas utomhus över öppen eld tillsammans med guide. Den andra består av ett grillpaket som ni själva tillagar i grillkåtan vid vandrarhemmet.

BOKNIINGSBARA TIDER FÖR 2023 LÄGGS UPP INOM KORT 

TVÅ DAGAR
TRE DAGAR

Gudebo Gård 

Ett lantligt boende. Gudebo Gård är en släktgård i Änglagårdsbygd. Här driver Annette och Mikael utöver ett riktigt mysigt bed & breakfast också skogsbruk och ekologisk djurhållning –  kort sagt här är en plats att må bra på.

Lindås Spa och friskvård

är ett familjeföretag i hälsans tecken. Där drivs spa-verksamhet på landsbygden med närhet till djur och natur. Här får du koppla av i lantlig miljö. Man är väldigt mån om naturen och handlar ekologiska varor så ofta det går och använder i första hand naturprodukter i sina spa-behandlingar.

Vandrarhemmet Årås kvarn

Välkommen att besöka Årås Kvarn och STF Vandrarhem som är mycket speciellt och charmigt. En oas vackert belägen vid ån Tidan där den förbinder sjöarna Jogen och Vållern. Vandrarhemmet är pittoreskt inrett med åtta rum, kök för självhushåll samt samlingsrum. Det finns en grillkåta till förfogande för våra gäster, vacker belägen vid strandkanten av ån Tidan.

Duvereds Gård

Ett ekologiskt jordbruk, som ligger strax öster om Ulricehamn och drivs av Björn & Lotta. På gården finns även butiken Gårdshuset där säljs det egna ekologiska nötköttet, hamburgare & korv.