Längtar ni ut i naturen??

Följ med på “Äventyrsdag med familjen”

Börjar idéerna tryta hur ni ska fylla ”fritiden” nu när våra liv inte ser ut som de brukar? Det är viktigt att vi följer myndigheternas regler och restriktioner för att inte öka smittspridningen av coronaviruset. Vi ska inte träffas i stora sällskap, Folkhälsomyndigheten uppmanar oss till uteaktivitet. Därför kan vi med gott samvete kan erbjuda er en riktigt härlig äventyrsdag i naturen tillsammans hela familjen.

Tillsammans med en guide får ni prova på en massa roliga grejer under en heldag ute i naturen. Lekar och upptäcktsfärder i skogen, laga mat över öppen eld, paddla kanot, fiska.

Vi gör det bästa för att ni ska få en härlig och spännande dag tillsammans ute i naturen.

Fika och lunch ingår som vi lagar tillsammans antingen över öppen eld eller på stormkök.

Var:  Årås, Kölingared

När:  lördagar och söndagar kl 10-16

Kostnader:  1800.- plus 100.- per person

Bokning:  För att hålla oss till mindre grupper är möjligt att boka in sig högst två familjer max 8 personer tillsammans i sällskap. Bokningsbara dagar är lördagar och söndagar.

Låt barnen få uppleva äventyret fullt ut och lägg till en övernattning – kanske utomhus i tält, kåta eller i vindskydd eller alternativt på det mysiga vandrarhemmet på Årås.  Låt barnen sova ute tillsammans med en av våra guider medan ni vuxna sover inne. I den här lösningen ingår också middag och frukost. Då kan ni ju också vara kvar en stund dagen därpå och ägna er åt fler aktiviteter i området. För övernattning, middag och frukost lägger vi på 2000.- till kostnaden ovan.

Boka i bokningsfältet nedan eller via e-post info@outdoorsupport.se

Har du ytterligare frågor och funderingar, hör av dig på e-post eller telefon 0702-775364