Paddla, vandra och tälta – två dagar i vackra Hofsnäsområdet

Ta med familjen och upptäck Hofsnäs, ett vackert natur- kultur och rekreationsområde. Här kommer ni att få vandra på fina vandringsleder och paddla kanot i sjöarna Yttre Åsunden och Torpasjön. Ni får sova en natt i ett redan uppsatt och bäddat tält och laga den förberedda maten själva på stormkök alternativt över öppen eld på en vacker plats mitt i naturen och nära sjön. Allt utan att behöva tänka på allt fix runt omkring.

För att ni ska kunna njuta så mycket som möjligt av naturen så fixar vi det mesta åt er. Vi sätter upp tältet, bäddar med sovsäckar och liggunderlag och ni får en låda med mat, stormkök och annan utrustning som ni behöver under de här dagarna. Dessutom transporterar vi gärna packningen till och från lägerplatsen så att ni bara behöver bära på det ni behöver på dagarna.

Under paddelturen finns det många ställen man kan gå i land och upptäcka roliga saker. Det finns sandstränder där man kan ta ett dopp och stenar att fiska från. På vandringen tillbaka till Hofsnäs finns mycket att titta på och undersöka. Ni får med er lite pyssel som gör vandringen rolig för både vuxna och barn.

Vill ni ha det extra tryggt kan ni välja till en guide som följer med hela eller delar av turen.

Dag 1

Vi träffas på Hofsnäs vid lunchtid där vi lagar lunch tillsammans. Efter att lunchbestyren är färdiga genomför vi en paddlingsinstruktion så ni känner er trygga att att genomföra kanotturen till lägerplatsen. Vi ger tips på roliga ställen man kan paddla till och saker man kan hitta på på vägen. Tälten finns uppställda till er på lägerplatsen, bäddade med sovsäckar och liggunderlag. En låda med mat, stormkök och bränsle och annat som ni behöver under vistelsen ute finns på plats. Här får ni laga er middag innan det är dags att krypa ner i sovsäckarna för natten. Kanske hinner ni med ett kvällsdopp innan natten.

Packningen tar vi hand om och transporterar den till och från lägerplatsen. Ni tar bara med det som ni behöver under turen.

Dag 2

Ni vaknar till fågelkvitter. Kryper ur tältet och lagar frukost, kanske tänder en brasa. Packar ihop er när ni är klara. Idag ska ni vandra tillbaka till Hofsnäs en tur på ca 3 km. I lådan finns så ni kan ta med er en fika på turen tillbaka. Ni får också lite roliga pyssel att ta med på vägen och saker att upptäcka i skogen.

Vi tar hand om kanoterna, tält och annan utrustning på lägerplatsen. Vi hämtar också er packning så den väntar på er tillbaka vid Hofsnäs.

Ingår i paketet

  • 1 natt i tält, uppsatt och bäddat när ni kommer fram. Tältet anpassas efter storleken på gruppen.
  • 1 Lunch tillsammans med Outdoor Support
  • Middag och frukost att tillaga själva
  • Fika båda dagarna
  • Sovsäckar, liggunderlag
  • Kanothyra, paddlar och flytvästar
  • Vattentät förvaring för värdesaker
  • Stormkök och annan utrustning som ni behöver för vistelsen ute.
  • Transport av packning och utrustning till och från lägerplatsen

Ni behöver bara tänka på att ta med er personliga utrustning så som kläder och hygienartiklar. Mat och fika kan anpassas efter allergier och önskemål.

Boka på epost info@outdoorsupport.se   eller  telefon  0702-775364

Har ni frågor och funderingar angående paketet hör gärna av er till oss på kontaktuppgifterna ovan.

Pris 3500.- /vuxen barn 5-13 år 1500.-

Tillägg

Guide för hela turen 5000.- /grupp