Staden där naturen är nära

I Borås är naturen nära, både till parker, sjöar och stora skogar. Borås bjuder på en mängd olika friluftsmöjligheter, både precis runt knuten och lite längre bort. Oavsett om du vill vandra, fiska, cykla eller kanske bara sitta på en stubbe intill en porlande bäck så finns något för dig här. I omgivningarna kring Borås finns gott om vandringsleder. Vi har valt ut några som vi tycker är fina och lagom för en dagstur. Tillsammans med lederna har vi satt ihop vandringen med bra boende.

Ankomst dag är fredag, lördag är vandringsdag med vandringar utifrån några av våra turförslag beroende på hur lång eller avancerad vandring du vill göra. Du får med lunchpaket från hotellet. Söndagen kan du antingen upptäcka ytterligare en vandringsled eller ta en tur i staden och upplev den offentliga konsten i Borås centrum. Inom en radie av knappt 1,5 kilometer finns ett drygt hundratal skulpturer, installationer, muralmålningar.

Hotell Solhem Park från 2900.- per person i dubbelrum

Två vandringsdagar med bekvämt boende på Hotell Solhem Park i tvåbäddsrum.  Hotellet finns i stadsdelen Östermalm – ett lugnt och fridfullt område med promenadavstånd till centrum.

Fredag är ankomstdag, checka in och vill du så kan du också beställa en middag på fredag kväll som serveras i hotellets restaurang fram till kl 21. På lördag morgon innan vandringen äter du en god och smakrik hotellfrukost, nu är du redo för dagens äventyr! Lördag är vandringsdag med vandringar utifrån några av våra turförslag beroende på hur lång eller avancerad vandring du vill göra. Du får med lunchpaket från hotellet. Har du önskemål om att få med en guide på turen så finns den möjligheten. När du är tillbaka till hotellet kan du koppla av i bastun innan middagen som serveras i hotellets restaurang.

Ingår i paketet:

2 vandringsdagar

  • Två övernattningar på Solhem Park, fredag-söndag
  • Frukostbuffé lördag och söndag
  • Lunchpaket lördag
  • Middag lördag, 2 rätters exkl dryck
  • Turförslag och kartor

Om du vill kan du lägga till extra tillval:

  • Enkelrum, tillägg 480.-
  • Lunchpaket söndag 145.-
  • Vandringsguide 2000.-/sällskap

Bokning via mail till Outdoor Support på adress nedan

Har ni frågor och funderingar kontakta oss vi hjälper dig gärna

info@solhempark.se     tel 033-10 01 10

info@outdoorsupport.se   tel 0702-775364

Klicka på bilderna nedan och läs mer om de vandringsleder som vi rekommenderar i paketet