Välkomna till Björkedal

Till en skön helg med svampplockning tillsammans med kunnig svampguide på trevliga Björkedal med skogen inpå knutarna. Ta med kompisgänget eller boka ensam. Vi välkomnar dig redan på fredag kväll för att du ska få en avslappnande kväll och slippa stressa iväg på lördag morgon. Vi tillbringar hela lördagen i svampskogen tillsammans med Kerstin som guidar oss bland svamparna. Lunch och fika tillagas i skogen över öppen eld. Vedeldad bastu, badtunna finns att tillgå efter era önskemål. Trerätters middag serveras på lördag kväll. På söndag får vi vara med om ett ”Skogsbad” – Guidade övningar i naturen som ger lugn, glädje och kreativ energi.

Liten presentation av skogsbad

Vi lämnar de artificiella miljöerna, ständig uppkoppling, tidspress och krav på prestation för att vandra en kort sträcka in i skogen kring Björkedal.  Vi samlas kring elden här bjuds vi in till verklig närvaro med oss själva, med gruppen och den omgivande naturen. Er guide för skogsbadet Ulrica Rydin utbildad inom ämnet ekopsykologi och har flera års erfarenhet av friluftsliv.

Så här ser kommer helgen att se ut.

Fredag kväll: Ankomst efter kl 18. Välkommen till en avkopplande kväll med mys. Bastu och badtunna finns att tillgå. Information om hur vi tänkt oss helgen. Lättare mat serveras under kvällen.

Lördag: kl 8 står frukosten uppdukad. Mellan kl 9 och 16 är vi ute i svampskogen. Kl 13 serveras lunchen som tillagas över öppen eld i skogen. Vid fyratiden är bastun och badtunnan uppvärmda för en härlig avkoppling efter en heldag i skogen. Under tiden lagar Christina en tre rätters middag åt oss.

Söndag: frukost kl 8.00. Kl 9 går vi ut i skogen tillsammans med Ulrica som guidar oss genom ett skogsbad. Vid 11.30 samlas vi runt elden och avslutar tillsammans med lite reflektioner över helgens upplevelser och en lättare lunch serveras. Därefter är det dags att åter vända hem.

Har du svårt att komma på fredagkväll så finns det möjlighet att du kommer på lördag morgon. Då vill vi att du är här till kl 9 när vi är klara för att gå ut i svampskogen. Meddela detta till oss via mail.

I det här paketet kan vi ta emot mellan 5 och 8 personer.

  • Kostnad 3790.-/person
  • I priset ingår måltider, logi i tvåbäddsrum, guidningar, utomhusspa.
  • Väljer du att komma på lördag morgon drar vi av 200.- på priset, betalas tillbaka i efterhand

Kontakt:

Outdoor Support

info@outdoorsupport.se

telefon 0702-775364

Loading…